Njoftim me rëndësi!

Sipas vendimit të autoriteteve përgjegjëse dhe njoftimit nga Ministria e Punëve të Jashtme të Republikës Turqisë, duke filluar nga data 11 qershor 2020, Turqia ka hequr kufizimet për hyrje dalje në vend në të gjitha pikat kufitare (ajrore, detare dhe tokësore përveç atyre me Iranin), me kusht që shtetasit e huaj t’u përmbahen rregullave të përcaktuara.
 
Çdo person, shtetas turk apo i huaj, në momentin e hyrjes në Turqi do t'i nënshtrohet kontrollit shëndetësor. Në rast se shtetasve do tu paraqiten simptoma, atëherë do të kryhet testi PCR/COVID-19 pa pagesë.
 
Ministria e Jashtme turke bën të ditur gjithashtu se shtetasve të huaj të cilëve u ka përfunduar afati i përkohshëm i qëndrimit pa vizë apo afati i leje-qëndrimit, duhet të kthehen në vendet e tyre brenda datës 11 korrik 2020!

Adresa

Adnan Saygun Cd. Uydu
Sk. Gündeş Apt. No:4/14 Ulus
Istanbul

Tel / Fax

Tel: +90 212 244 32 56
Fax: +90 212 244 32 38
Raste emergjente nr.
Tel: +00905396566219

E-MAIL

consulate.istanbul@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Veprime Konsullore
10:00 - 12:30