Aktivitet me rastin e 9 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës

Me dt.19.02.2017, në Qendrën e Kulturës së Kosovës u organizua një aktivitetet me rastin e përvjetorit të 9 –të të Pavarësisë së Kosovës. Në aktivitet mori pjesë Konsulli i Përgjithshëm i Republikës së Kosovës, z. Rrahim Morina, Drejtori i Qendrës së Kosovës z. Qamil Bytyçi dhe kryetarë të shoqatave. Konsullja M. Shahini i uroi bashkëkombasit për arritjet e deritanishme të shtetit të Kosovës, si dhe vlerësoi përpjekjet e shoqatave për shtrirjen e mësimit të gjuhës shqipe në diasporë.

Adresa

Adnan Saygun Cd. Uydu
Sk. Gündeş Apt. No:4/14 Ulus
Istanbul

Tel / Fax

Tel: +90 212 244 32 56
Fax: +90 212 244 32 38
Raste emergjente nr.
Tel: +90 539 506 04 17

E-MAIL

consulate.istanbul@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Veprime Konsullore
10:00 - 12:30