Vizita në Monumentin e Dëshmorëve së betejës së Gallipolit

Në kuadër të vizitës në qytetin e Çanakkalesë, Konsullja e Përgjithshme znj. Blerta Kadzadej, zhvilloi një vizitë në Monumentin Dëshmorëve së betejës të Gallipolit si dhe nderoi Memorialin e të rënëve martirë, disa prej tyre shqiptarë, në një nga betejat më të mëdha gjatë

 

Aktiviteti me temë: "Java e kulturës dhe lëvizjes"

Me ftesë të Kryetarit të Bashkisë Zeytinburnu në Stamboll z. Omer Arisoy, Konsujt e Përgjithshëm në Stamboll morën pjesë në aktivitetin e organizuar nga kjo Bashki me temë "Java e kulturës dhe lëvizjes" Gjatë aktivitetit u promovua kultura, sitet historike të Bashkisë Zeytinburnu s

 

Ekspozita "Ndërtimi i një ëndrre " me titulli: "Realizmi Socialist në Artin Shqiptar "

Në Muzeun prestigjoz të Perës në Beyoglu, është hapur ekspozita "Ndërtimi i një ëndrre " me titulli: "Realizmi Socialist në Artin Shqiptar " me kurator, z. Artan Shabani dhe me kontributin e Konsullatës së Përgjithshme në Stamboll.Duke u ndalur në realizmin shoqëror shqiptar përmes

 

Njoftim me rëndësi!

Sipas vendimit të autoriteteve përgjegjëse dhe njoftimit nga Ministria e Punëve të Jashtme të Republikës Turqisë, duke filluar nga data 11 qershor 2020, Turqia ka hequr kufizimet për hyrje dalje në vend në të gjitha pikat kufitare (ajrore, detare dhe tokësore përveç atyre me Iranin),

 

Adresa

Adnan Saygun Cd. Uydu
Sk. Gündeş Apt. No:4/14 Ulus
Istanbul

Tel / Fax

Tel: +90 212 244 32 56
Fax: +90 212 244 32 38
Raste emergjente nr.
Tel: +00905396566219

E-MAIL

consulate.istanbul@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Veprime Konsullore
10:00 - 12:30