Aktivitet me rastin e 9 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës

Me dt.19.02.2017, në Qendrën e Kulturës së Kosovës u organizua një aktivitetet me rastin e përvjetorit të 9 –të të Pavarësisë së Kosovës. Në aktivitet mori pjesë Konsulli i Përgjithshëm i Republikës së Kosovës, z. Rrahim Morina, Drejtori i Qendrës së Kosovës z. Qamil Bytyç

 

Platforma "shko" e veprimeve konsullore online

Shërbimet Konsullore Online Kjo platformë ofron procedurat e automatizuara dhe dixhitalizimin e të gjitha shërbimeve konsullore TË NDERUAR QYTETARË, Pasi te klikoni ne link-un me poshte, duke klikuar mbi sejcilin nga shërbimet konsullore të listuara, Ju keni mundësi të informoheni mbi pr

 

GËZUAR 2017!

Stafi i Konsullatës së Republikës së Shqipërisë në Stamboll, ka kënaqësinë të përcjellë Juve dhe familjeve tuaja urimet më të mira dhe një Vit të Ri të Mbarë!

 

Sulmet terroriste në Stamboll

Konsulli i Përgjithshëm, z. Agron Tare mori pjesë në marshimim e organizuar nga Bashkia e Beshiktashit në nderim të martirëve që humbën jetën në sulmin terrorist, që ndodhi të shtunen në Stamboll.

 

Adresa

Adnan Saygun Cd. Uydu
Sk. Gündeş Apt. No:4/14 Ulus
Istanbul

Tel / Fax

Tel: +90 212 244 32 56
Fax: +90 212 244 32 38
Raste emergjente nr.
Tel: +00905396566219

E-MAIL

consulate.istanbul@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Veprime Konsullore
10:00 - 12:30