Zoom Meeting me Drejtorët e tutelës nga MEPJ dhe MPJ izraelite

Ne daten 24 qershor, u zhvillua  një Zoom Meeting ku morën pjesë Drejtorët e tutelës nga dy MPJ tona, z.Dan Oryan nga MPJ izraelite dhe z.Ilir Melo nga MEPJ, si dhe Ambasadorët Canaj dhe Gendler.
Qëllimi i këtij formati, ishte diskutimi paraprakisht i cështjeve bilaterale, të cilat do të jenë subjekt diskutimi gjatë konsultimeve diplomatike të radhës, të cilat  këtë vit, duhet të mbahen në Tiranë, por si pasojë e pandemisë po shihet mundësia e zhvillimit të tyre në mënyrë dixhitale. Cështjet që u diskutuan nga pjesëmarrësit, të cilët në unison vlerësuan si risi positive mbajtjen e një takimi të tillë on-line, perfshinin marredheniet dypaleshe, ato ekonomike dhe kulturore si dhe menyrat e reja te bashkepunimit ne situaten pandemike COVID-19.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Laz-Rom Building, 11 Tuval Street,
Ramat Gan 5252226, Israell

Tel / Fax

Tel: 00972 03-5465866
Fax: 00972 03-6883314
Cel: 00972 (0) 54 904 2813
Nr. i emergjences: 00972 (0) 54 904 2813

E-MAIL

embassy.telaviv@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E Diel - E Enjte
9:00- 17:00