Vizitë pune Kompanine izraelito-amerikane Active Implants

Me Drejtorin për Ballkanin Dan Oryan në MPJ izraelite, Ambasadori Canaj zhvilloi një vizitë pune në selinë e Kompanisë më të madhe izraelito-amerikane në fushën e kujdesit shëndetësor, Active Implants, në qytetin e Natanias. Zyra e qendrore e saj ndodhet në New York. Në takim morën

 

Takimi virtual i Ministrit te shtetit per Diasporen, Pandeli Majko me Drejtorin Ekzekutiv te AJC/NY David Harris

Me qellim intensifikimin e bashkepunimit me strukturat e AJC, u  zhvillua takimi virtual ndërmjet Ministrit të Shtetit për Diasporën i Shqipërisë, Pandeli Majko me Drejtorin Ekzekutiv te American Jewish Committee (AJC)/New York, David Harris, Drejtoren e AJC/Jerusalem Avital Leibovich si

 

Takim virtual me CeO i AID Genomics per teknologjine laboratorike COVID-19

Sot, CeO i kompanisë izraelito-japoneze AID Genomics zhvilloi një Zoom-Meeting me Ambasadorin Canaj. Qëllimi i këtij takimi virtual ishte propozimi për hyrjen në tregun shqiptar të teknologjisë laboratorike për testimet COVID-19 PCR, të ofruara nga AID Genomics, e cila e ka selinë qënd

 

Vizitë pune në Ashdod me drejtuesit e Bashkisë dhe Drejtorin e Turizmit, të Innovacionit dhe Infrastrukturës

 Ambasadori Bardhyl Canaj date 23 Korrik së bashku me Drejtorin e Departamentit të Ballkanit në MPJ, Dan Oryan, zhvilluan një vizitë pune në qytetin e Ashdod-it, ku u takuan me drejtuesit e Bashkisë së Ashdod-it, Drejtorin e Turizmit, atë të Innovacionit dhe Infrastrukturës, si dhe t

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Laz-Rom Building, 11 Tuval Street,
Ramat Gan 5252226, Israell

Tel / Fax

Tel: 00972 03-5465866
Fax: 00972 03-6883314
Cel: 00972 (0) 54 904 2813
Nr. i emergjences: 00972 (0) 54 904 2813

E-MAIL

embassy.telaviv@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E Diel - E Enjte
9:00- 17:00