Duke filluar nga data 9 Janar 2022 rregullat e reja për shtetasit e huaj të cilët do të udhëtojnë në Izrael!

Rregullat e hyrjes ne shtetin e Izraelit! Duke filluar nga data 9 Janar 2022, shtetasit e huaj të cilët janë të vaksinuar plotësisht me vaksina të aprovuara nga WHO/Organizata Botërore e Shëndetësisë, ose të shëruar, të pajisur me çertifikatë vaksinimi ose shërimi di

 

Hyn në fuqi ne daten 29 Dhjetor 2021 Konventa për Shmangien e Taksimit të Dyfishtë dhe evazionit fiskal ndërmjet Shqipërisë dhe Izraelit!

Në datën 29 Dhjetor 2021, hyri në fuqi Konventa për Shmangien e Taksimit të Dyfishtë dhe evazionit fiskal ndërmjet Shqipërisë dhe Izraelit. Me anë të kësaj Konvente, Shqipëria dhe Izraeli dakordësohen për shmangien e taksimit të dyfishtë dhe parandalimin e evazionit fis

 

Komuniteti shqiptaro-hebre në Izrael feston 28-29 nëntorin së bashku me Ambasadat e Shqipërisë dhe Kosovës!

Komuniteti shqiptaro-hebre në Izrael feston 28-29 nëntorin së bashku me Ambasadat e Shqipërisë dhe Kosovës! Ambasada e RSH në Izrael falenderon Felicità Jakoel, Kryetaren e Shoqatës së Komunitetit Shqiptaro-Hebre për bashkëpunimin në organizimin në dt.27 nëntor 2021 t

 

Kryetari Bashkisë së Tiranë Erion Veliaj promovon kryeqytetin shqiptar në MuniWorld 2021!

Kryetari Bashkisë së Tiranë Erion Veliaj promovon kryeqytetin shqiptar në MuniWorld 2021, aktiviteti më prestigjioz ku mblidhen bashkitë dhe zyrtarë te lartë nga qytetet kryesore të globit për të ndarë praktikat më të mira të punës dhe për të shkëmbyer ekspertizë! MU

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Laz-Rom Building, 11 Tuval Street,
Ramat Gan 5252226, Israell

Tel / Fax

Tel: 00972 03-5465866
Fax: 00972 03-6883314
Cel: 00972 (0) 54 904 2813
Nr. i emergjences: 00972 (0) 54 904 2813

E-MAIL

embassy.telaviv@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E Diel - E Enjte
9:00- 17:00