Cakaj: Shqipëria dhe Kosova në një zë për adresimin e genocidit serb

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, zhvilloi një takim me Ambasadorin e ri të Republikës së Kosovës në Shqipëri, Nait Hasani. Lajmi konfirmohet nga vetë kreu i diplomacisë shqiptare i cili nëpërmjet një postimi në rrjetin e tij social Facebook, thekson nevojën pë

 

Cakaj: Mbështetje financiare për nxënësit shqiptarë në Preshevë, Bujanovc dhe Medvegjë

Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, përmes një postimi në profilin e tij facebook, ka bërë të ditur vendimin e Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë mbi mbështetjen shtesë financiare për Këshillin Kombëtar në Serbi me qëllim blerjen

 

Drejt financimit të qëndrueshëm të menaxhimit të burimeve ujore në Shqipëri: Workshop kombëtar në kuadër të Strategjisë së financimit të ujit të Unionit për Mesdheun

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme, e përfaqësuar nga Z. Sokol Dedja, Zëvendësministër për Evropën dhe Punët e Jashtme, mirëpriti Workshopin kombëtar në kuadër të Strategjisë së financimit të ujit të Unionit për Mesdheun. Workshopi kombëtar u organizua në bashkëpunim n

 

Cakaj: Merret vendimi për hapjen e misionit të posaçëm të Republikës së Shqipërisë në Kiev.

Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme Gent Cakaj ka njoftuar se Këshilli i Ministrave i Republikës së Shqipërisë ka marrë vendim për hapjen e misionit të Posaçëm të Republikës së Shqipërisë në Kiev, Ukrainë. Në një postim në rrjetin social Facebook, Ministri n

 

Adresa

Plateia “Arch.Spyridonas” ,13, Odos “Anastasiou Zini”,
12, T.K. 45444, Ioannina, Greece

Tel / Fax

Tel. +30 26510 21330 +30 26510 22636
Cel. +30/ 69 400 65951
Fax. +30 26510 37768

E-MAIL

consulate.ioanina@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00