Vizita e Sekretarit të Shtetit Hungarez, Marcell Biro në Tiranë. 22-24 Prill 2012

datat 22-24 Prill 2012 zhvilloi një vizitë Tiranë Sekretari hungarez i Shtetit dr.Biró Marcell. Ai u prit takime veçanta nga Ministri i Teknologjisë dhe Inovacionit Z.Genc Pollo, Zv/Ministrja e drejtësisë Brikena Kasmi dhe  Zv/Ministri i  Brendshëm Ferdinand Poni.
Nënshkrimi i marrëveshjes mbi sigurimet shoqërore ndërmjet Shqipërisë dhe  Hungarisë. 17-20 Prill 2012
Delegacionet e Republikës Shqipërisë dhe Hungarisë, datat 17-20 Prill 2012, u takuan Tiranë për vazhduar negociatat për Marrëveshjen fushën e mbrojtjes shoqërore. Falë këmbënguljes ambasadës sonë u arrit nënshkrimi i marrëveshjes sigurimeve shoqërore për diasporën, një punë e filluar prej disa vitesh. Kjo marrëveshje do sigurojnë mbrojtje për shtetasit shqiptarë jetojnë dhe punojnë Hungari, nëpërmjet njohjes reciproke sigurimeve shoqërore e shëndetësore.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12