Stipendium Hungaricum Scholarship Programme

Ambasadori Spasse me ftesë të dekanit të Universitetit të Szent István (Gödöllő), Prof. h.c. Dr. Jozsef Káposzta, mori pjesë në ceremoninë e diplomimit në Fakultetin e Ekonomisë dhe Shkencave Sociale Përafërsisht 500 studentë morën diplomën e tyre dhe midis tyre edhe studentja shqiptare Xhensila Veshaj nga Gjirokastra. Ne i urojme asaj si edhe te gjithe studenteve fat dhe shumë suksese në të ardhmen.
15.06.2019

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12