Shqipëria në Panairin Diplomatik 2019 me Traditën Popullore Edlira

Kontributi shqiptar në Panairin Diplomatik të Budapestit pati edhe elementët artistikë – modern dhe të traditës. Fondacioni TRADITA POPULLORE, përfaqësuar nga znj. Edlira Sulaj, kontribuoi duke veshur me kostume popullore disa prej përfaqësuesve të ekipit shqiptar në Panair, duke ekspozuar një numër të madh prodhimesh artistike të artizanatit në stendë, si dhe duke dhuruar një punim artistik për lotarinë e organizuar në funksion të grumbullimit të ardhurave të Panairit. I pranishëm në stende edhe Artan Bilani i Suvenir Parruca. Mirënjohje

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12