Promovimi i Turizmit

Sot patëm një takim të këndshëm me blogeren Kisgyorgy Eva që shkruan në #travellina.hu, dhe Znj Julianna Kovacs, përfaqësuese e Agjencisë Kombëtare Shqiptare të Turizmit në Hungari. Biseduam rreth Shqipërisë si një destinacion tërheqës për turistët hungarezë dhe për interesin e tyre në rritje për ta vizituar. Zonja Kisgyorgy do të udhëtojë drejt Shqipërisë në maj dhe do të kalojë aty dy javë. I urojmë një udhëtim të bukur dhe të këndshëm.
04.03.2020

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12