Promovimi i Turizmit

Robinson Tours është një nga agjencitë turistike në Budapest që prej pesë vitesh organizon udhëtime turistike me qytetarë hungarezë në Shqipëri. Sekretari i Dytë z. Kurtulaj zhvilloi një takim me drejtorin e përgjithshëm të agjencisë, z. Aron Jakocs, me të cilin diskutoi rreth sezonit të sapombyllur turistik në Shqipëri dhe mundësive të bashkëpunimit për sezonin e ardhshëm. Gjithashtu, u diskutua dhe rreth mënyrave të rritjes së promovimit të Shqipërisë si destinacion turistik në Hungari.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12