Promovimi i Turizmit

TS Tours për afro 6 vite rradhazi ka organizuar vizita në Shqipëri për grupe turistësh hungarezë. Ambasadori Spasse zhvilloi një takim me Administratorin e Përgjithshëm të agjencisë, z. Laszlo Erdos, për të diskutuar mbi bashkëpunimin gjatë sezonit të ardhshëm turistik dhe mbi pjesëmarrjen e mundshme të Shqipërisë në Panairin e Budapestit për Turizmin, i cili do të zhvillohet në shkurt të vitit të ardhshëm.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12