Promovimi i Turizmit

Ambasadori Spasse pati një takim me interes në Ambasadë me znj. Eva Treer dhe znj. Andrea Gyulavari të kompanisë Travelo. U diskutua mbi Turizmin dhe promovimin e Shqipërisë si një destinacion turistik. Ekzistojnë mundësi të mira për bashkëpunim në sektorin e turizmit midis dy vendeve.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12