Promovimi i Shqipërisë

Ambasadori Spasse zhvilloi një takim me studentë të ESSCA School of Management në Budapest me iniciativë të Prof. Peter Kraft. Takimi nisi me një video prezantim mbi mënyrën se si perceptohet Shqipëria nga të huajt dhe si është realiteti në terren. Më pas Ambasadori foli mbi përpjekjet e vendit në procesin e integrimit evropian, si dhe iu përgjigj interesimit të studentëve mbi Shqipërinë dhe aktivitetin diplomatik. 12.12.2019

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12