Promovim i Shqipërisë

Instituti i modës SIPAM AB, Fondacioni “Tradita Popullore” dhe Suvenir Parruca morrën pjesë në Panairin Diplomatik të Budapestit duke kontribuar me bujari për stendën e Ambasadës Shqiptare, ashtu edhe për lotarinë e çmimeve të mëdha. Menjëherë pas Panairit patëm kënaqësinë të presim në Ambasadë përfaqësuesit e tyre, respektivisht znj. Edlira Zani dhe nxënëset e saj, znj. Edlira Sulaj dhe z. Artan Bilani. Në shenjë respekti Ambasada u dorëzoi pjesëmarrëseve çertifikata mirënjohjeje.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12