Promovim i Kulturës

Ambasada e Republikës së Shqipërisë dhe Instituti Francez në Hungari kanë kënaqësinë t’ju ftojnë në koncertin e z. Xhimi Lazri më 11 tetor 2019, ora 18:45.

Kompozitor i një numri veprash instrumentale, simfonike, vokale, muzike për filma dhe për pjesë teatrale, ai ka edhe një repertor të zgjedhur këngësh shqiptare dhe franceze.

Adresa: Budapest, Fő u. 17, 1011 RSVP: embassy.budapest@mfa.gov.al

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12