Panairi China Brand Fair 2019

Në Budapest u zhvillua ceremonia e çeljes së panairit China Brand Fair 2019, i cili do të qendrojë i hapur nga 3 deri më 5 qershor. Ky panair, që tashmë është kthyer në traditë, synon të nxisë vendosjen e lidhjeve mes bizneseve nga Evropa Qendrore dhe Lindore dhe atyre nga provinca të ndryshme të Kinës. Ambasadori Spasse mori pjesë në ceremoni dhe pati kënaqësinë të takohet me disa biznesmenë shqiptarë. Këtë vit, me nxitjen e Ambasadës, panairi po vizitohet nga 27 përfaqësues të bizneseve shqiptare anëtarë të Dhomës së Tregtisë së Gjirokastrës.

#DiplomaciaEkonomike
#DhomaeTregtiseseGjirokastres

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12