Njoftim per qendrim me shume se 90 dite

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Tregtisë së Hungarisë njofton se te gjithe ata shtetas te vendeve te treta qe kane një vize afatshkurter që skadon se shpejti, të cilët nuk mund te largohen ne kohe nga zona Schengen per arsye te situates se krijuar, mund te dergojne kerkesat e tyre per zgjatje afati prane Drejtorisë se Përgjithshme Kombëtare për të Huajt dhe Polocimin (OIF) dhe pranë Zyrës së Emigracionit (RIG) nepermjet shërbimit për klientin. Vetem pas marrjes se orarit online mund te zgjidhin ceshtjet e tyre duke zgjedhur opsionin:

“Magyarországról elutazni szándékozó, de a járványügyi helyzet miatt ebben akadály ügyfelek okmányügyintézése”

Postuar date 7 prill 2020

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12