Njoftim date 2 Prill 2020

‼️ Njoftim drejtuar gjithë qytetarëve shqiptarë që për shkak të COVID-19, kanë ngelur të bllokuar jashtë RSH-së.

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme, bën me dije të gjithë qytetarët shqiptarë të cilët nuk arritën të ishin pjesë e planit të riatdhesimit, se dje plani është mbyllur me fluturimin e bërë nga Roma.

Gjithashtu, ju bëjmë me dije se janë riatdhesuar të gjitha rastet emergjente, të cilat janë vlerësuar me rigorozitet nga Përfaqësitë e RSH-së në botë.

‼️ Duke nisur nga sot, datë 2 prill 2020, të gjithë qytetarët e mbetur jashtë vendit, mund t’i drejtohen Njësisë së Emergjencës VETËM DHE VETËM për emergjenca specifike ku është e nevojshme ndihma jonë në vendet ku ndodhen, në numrat e emergjencës, si më poshtë, ose në adresat e e email-it:

emergjencat@mfa.gov.al; dk@mfa.gov.al.

Numrat e vendosur në dispozicion mund t’i kontaktoni nga ora 09:00-17:00.

00355694045503 00355694045502 00355694045500

00355694045498 00355694045495 00355694045505 00355694045501 00355694045499 00355694045497 00355694045496 00355694045493

00355694045487 00355694045492 00355694045494 00355694045489 00355694045486 00355694045490 00355694045491 00355694045485 00355694045488

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme, ju siguron që çdo qytetar i cili do të komunikojë me Njësinë e Emergjencës ( në numrat e vënë në dispozicion ose nëpërmjet email-it) do të marrë përgjigje!

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12