Njoftim datë 30 maj 2020

NJOFTIM!!!

30 maj 2020.

Në kuadër të lehtësimit të masave të ndermarra per te frenuar perhapjen e Covid-19, tashmë lejohet lëvizja me mjete transporti për udhëtarët, shqiptare dhe te huaj, në hyrje dhe në dalje në pikat e kalimit kufitar tokësor të Republikës së Shqipërisë. Gjithashtu, personat që do të hyjnë në territorin e Republikës së Shqipërisë nëpërmjet pikat kufitare tokësore nuk do të kenë detyrimin e vetëkarantinimit 14 ditor, me përjashtim të rasteve të veçanta që do të përcaktohen me urdhër të autoriteteve shëndetësore.

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12