NJOFTIM!!!

27 mars 2020.
Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme informon të gjithë shtetasit shqiptarë, se janë duke u marrë masa për kthimin në Shqipëri të qytetarëve shqiptarë që kanë ngelur të bllokuar në vende të ndryshme të botës, si pasojë e mbylljes së kufijve nga COVID-19.
Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme, në bashkëpunim me Njësinë e Krizës të ngritur në MEPJ dhe Përfaqësitë Shqiptare në botë, është duke punuar për të mundësuar rikthimin e këtyre qytetarëve sipas kategorive si më poshtë:
• Qytetarët shqiptarë me qëndrim mbi 90 ditë në vendet ku ata tashmë janë bllokuar;
• Studentët shqiptarë në vendet ku ata studiojnë dhe
• Rastet humanitare.
Për të gjithë qytetarët që ndodhen në këto kushte, dhe kanë nevojë për ndihmë apo informacion, telefononi në numrat e vënë në dispozicion për emergjencat.

Përfaqësia Nr. Emergjence
ABU-DHABI Tel: +971 58 570 5112
ANKARA Tel:+905495611985
ATHINË Tel:+30 694165 8183
BEOGRAD Tel:00 381 63 30 95 98
BERLIN Tel:0049 1798215905 / 0049 174 8619587
BERNË Tel:+41774099729
BRATISLAVË Tel:00421 904 801 391/ 00421 944 223 941
BRAZIL Tel:55 61 99114 6568
BUDAPEST Tel:+36 30 201 3676
BUKURESHT Tel:+40784932223
HAGË Tel:0031616275159
IZRAEL Tel: 00972 (0) 54 904 2813
KAJRO Tel: 201060300388
KATAR Tel:+97470277222
KANBERA Tel:+ 61 450 977 145
KOPENHAGEN Tel:+4591636640
KUVAJT Tel:96594048219
LONDËR Tel:+44 (0) 75 18662630
MADRID Tel:+34 606 376 830
MOSKË Tel:+7 929 968 05 38
OTAVË Tel:+1 613 864 7575
PARIS Tel:+33 1 47 23 31 51
PEKIN Tel:+86 13810476221
PODGORICË Tel:38267288757
PRAGË Tel:+420 775 041 553
PRISHTINË Tel:00383 45 618 618
RIAD Tel:+966501905586 /966532405751
ROMË Tel:+39 3420498192
SHKUP Tel: 38975376896
SLLOVENI Tel:38631240760
SOFJE Tel:+359 89 4311493
STOKOLM Tel:+46 73 57 42 350
TOKIO Tel:03-3543-6861
VARSHAVË Tel: +48 501194910
VATIKAN Tel:+39 06 39721599
VJENË Tel:+00436767886324
WASHINGTON Tel:+1 347 241 4434/ +1 202 758 9526
ZAGREB Tel:00385 91 53 07 477
KONSULLATA BARI Tel:+39 080 2055842
KONSULLATA JANINË Tel:0030-6947072353
KONSULLATA MILANO Tel:+39 3497834666
KONSULLATA MYNIH Tel:+4915237913997
KONSULLATA SELANIK Tel:0030 6983661224
KONSULLATA STAMBOLL Tel:00905396566219
MISIONI BE BRUKSEL Tel:0032485401237
MISIONI GJENEVË Tel:+41 79 151 85 04/+4122 7311143
MISIONI NATO Tel:+32 2 707 2782
MISIONI OKB NJU JORK Tel:+1 347 241 4434/ +1 202 758 9526
MISIONI OSBE-VJENË Tel:+43 1 328 8710
MISIONI STRASBURG Tel:+33 3 88 36 02 06
MISIONI UNESCO Tel:+33 (0) 1 45 68 32 44 +33 (0) 6 15 63 09 67

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12