Konferenca Rajonale Ministrore për Partneritetin dhe Bashkëpunimin në Onkologji

Konferenca Rajonale Ministrore per Partneritetin dhe Bashkepunimin ne Onkologji mblodhi ne Budapest nje numer te madh politikeberesish ne fushen e shendetit publik, mjekesh onkologe dhe ekspertesh te mjeksise, te cilet diskutuan mbi menyrat e forcimit te bashkepunimit ne fushen e onkologjise. Ambasadori Spasse ndoqi ceremonine e çeljes se konferences, ku merrnin pjese edhe mjeke e politikane shqiptare nga Shqiperia, Kosova e Maqedonia e Veriut. Ne seancen e çeljes se konferences Dr. Ledia Lazeri, Perfaqesuesja e OBSH ne Hungari, paraqiti Perspektiven e OBSH per Kontrollin e Kancerit. Nga Kosova merrte pjese zevendesministri i Shendetsise, Dr. Granit Abdullahu, ndersa nga Maqedonia e Veriut Dr. Asim Musa, edhe ai zvendesminister i Shendetsise. Me Dr. Musan patem nderin dhe kenaqesine te takohemi edhe ne Ambasade. 13.06.2019

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12