Koncerti i Bamirësisë, 5 shtator 2014

mbrëmjen e datës 5 Shtator, Ambasada jonë bashku me Ambasadën Italiane, cilësinë e Presidencës BE-së, Bashkinë e Distriktit 12, Nunciaturën Apostolike, Ambasadën e Kosovës dhe Qëndrën Kulturore MOM, organizuan një Koncert Bamirësie, fondet e cilit shkuan ndihmë Fondacionit Fëmijëve Verbër. Ky aktivitet u organizua ambjentet e MOM Cultur Center Budapest, ku performuan koncert-pianistja Almira Emiri, e cila është njëkohësisht edhe atasheu i kulturës i Ambasadës tonë, znj.Rina Kaçinari, çeliste nga Kosova, sopranoja italiane znj. Frederica Vinci si dhe flautistja hungareze, znj. Vamosi Nagy Zsuzsa. Pas koncerti u shtrua dhe një banket i rastit.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte: 8:30-17:00
E premte: 8:30-14:30

Shërbimi konsullor
E hënë - E premte: 10:00-12:00