Koncerenca CEI. 4 Qershor 2013

Më 4 qershor 2013 u organizua takimi  i Drejtorëve Politikë të Ministrive të Punëve të Jashtme të vendeve - anëtare të Nismës së Evropës Qendrore dhe SHBA që ndodhën në Budapest (Hungari). Nga vendi ynë mori pjesë zoti Ilir Melo, Drejtor i Evropës në Ministrinë e Punëve të Jashtme.Gjatë takimit u bisedua  mbi rolin e bashkëpunimit rajonal dhe euro-atlantik në procesin e ruajtjes së stabilitetit dhe sigurisë në Ballkanin Perëndimor, proceset integruese në Evropë, si dhe për përgatitjen për samitin e ardhshëm të Partneritetit Lindor në Vilnius. 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte: 8:30-17:00
E premte: 8:30-14:30

Shërbimi konsullor
E hënë - E premte: 10:00-12:00