Hungary Helps

Ambasadori Spasse u ftua sot të marrë pjesë në ceremoninë e nisjes së ndihmave hungareze për të prekurit nga tërmeti në Shqipëri. Përgatitja dhe dërgimi i ndihmave u bënë të mundura falë bujarisë dhe reagimit të shpejtë të agjencisë shtetërore Hungary Helps dhe Drejtorisë së Përgjithshme Kombëtare për Administrimin e Katastrofave. Ambasadori falenderoi Sekretarin e Shtetit pranë Zyrës së Kryeministrit, z. Tristan Azbej, dhe Nëndrejtorin e Përgjithshëm të Drejtorisë së Përgjithshme Kombëtare për Administrimin e Katastrofave, z. Krisztián Erdélyi, si dhe i siguroi për mirënjohjen e popullit shqiptar.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12