Hungaria mbështet Shqipërinë

Ne Agjencine Shteterore hungareze për Mbrojtjen nga Katastrofat u zhvillua nje ceremoni ku u vleresua puna dhe kontributi i 11 eksperteve hungareze qe morren pjese ne fazen e vleresimit te demeve te shkaktuara ne Shqiperi nga termeti i 26 nentorit. Te ndare ne dy grupe, per dy jave rresht, ekspertet hungareze punuan prane kolegeve shqiptare dhe realizuan kontrollin dhe vleresimin per 300 objekte. Ne ceremoni morren pjese edhe Ambasadori Spasse dhe Sekretari I i Ambasadesz, Ilir Qorri. Ambasadori falenderoi autoritetet hungareze per ndihmen dhe u shprehu mirenjohjen eksperteve per punen dhe perkushtimin.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12