Festat e Nëntorit -Ekspozitë Colors of Albania

Me rastin e festave të nëntorit Ambasada në Budapest ekspozoi para godinës së saj, përballë Sheshit të Heronjve, një koleksion fotosh të Colors of Albania. Pamjet plot diell nga Shqipëria sjellin një atmosferë optimizmi dhe gjallërie në pejsazhin vjeshtor të qytetit, si dhe dëshirë për të pkanifikuar pushimet e ardhshme.
#ditaepavaresise28nëntor2020
#DitaeClirimit29nëntor2020

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12