Dita e Çlirimit 29 Nëntor

Të dashur bashkatdhetarë,
Ambasada e Shqipërisë në Budapest ju uron Gëzuar 29 Nëntorin, Ditën e Çlirimit! Sot është dita kur kujtojmë dhe pëkulemi me respekt para të gjithë atyre që luftuan dhe dhanë jetën për çlirimin e vendit. I përjetshëm qoftë kujtimi i tyre!

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12