Diplomacia Ekonomike

Sot zhvilluam një takim shumë të mirë me z. Tibor Veres, Drejtues i Wallis, dhe z. Andrew Prest, Drejtor Administrativ. Biseda u përqendrua mbi Shqipërinë dhe mbi atë që vendi i ofron investitorëve të huaj në sektorë të ndryshëm të ekonomisë. Vërejmë me kënaqësi se interesi i qarqeve hungareze të biznesit për Shqipërinë po vjen duke u rritur.
#DiplomaciaEkonomike

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12