Diplomacia Ekonomike

Nexon Kft. është një kompani hungareze e specializuar në krijimin dhe përdorimin e sistemeve të menaxhimit të burimeve njerëzore, duke u ofruar partnerëve shërbime dhe zgjidhje të cilësisë së lartë. Kompania bashkëpunon me institucione dhe agjenci të ndryshme shtetërore e të pushtetit lokal, si dhe me kompani private të sektorëve të ndryshëm. Ambasadori Spasse u takua sot me Drejtorin e Biznesit dhe Zhvillimit të Parneriteteve, z. Palicz Máté, dhe Drejtorin e Shitjeve, z. Lajos Hunyady, me të cilët diskutoi mbi mundësitë e bashkëpunimit, si dhe i ftoi të marrin pjesë në Innovation NEST Festival (IN Fest) që do të zhvillohet më 24&25 tetor 2019 në Tiranë.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12