Diplomacia Ekonomike

PROTAN është një grup industrial norvegjez lider botëror në teknologjinë e izolimit, prodhimet e cilit përdoren në sistemet e mbulimit, izolimit dhe termoizolimit. Në prag të vizitës së tyre në Shqipëri, Administratori i përgjithshëm z. Janos Ringhofer, dhe Administratori për shitjet, z. Arbër Kekezi, u pritën nga Ambasadori Spasse, të cilin e informuan mbi profilin e kompanisë dhe planet e saj të biznesit. Ambasadori shprehu kënaqësinë që Shqipëria bën pjesë në planet e Protan dhe ofroi ndihmën e Ambasadës për vendosje kontaktesh dhe realizim takimesh.
#diplomaciaekonomike
12.07.2021

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte: 8:30-17:00
E premte: 8:30-14:30

Shërbimi konsullor
E hënë - E premte: 10:00-12:00