Diplomacia Ekonomike

Në kuadër të diplomacisë ekonomike, Ambassadori Spasse dhe Sekretari I Qorri u takuan me z.István Joó, zv.Sekretar Shteti për Zvillimin e Eksporteve pranë Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Tregtisë të Hungarisë. Biseda u përqendrua në temën e bashkëpunimit ekonomik mes dy vendeve dhe më specifikisht në tërheqjen e investitorëve hungarezë në Shqipëri. Hungaria mund të ofrojë një model për t’u ndjekur në këtë drejtim.
#diplomaciaekonomike
16 nëntor 2020

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12