Diplomacia Ekonomike

Duke iu përgjigjur interesimit të përfaqësuesve të East-West Connect Consulting, Ambasadori Spasse priti në mjediset e Ambasadës Drejtorin Janos Joljart dhe bashkpunëtorin e tij Zsigmond Csullog. Biseda u përqedrua mbi mundësitë e investimit në Shqipëri, kryesisht në fushën e menaxhimit të mbetjeve. Ndër të tjera, interesuarve iu sugjerua realizimi i një vizite në Shqipëri, për çka Ambasada mori përsipër t'i ndihmojë me realizmin e takimeve.
#bashkepinimishqiperihungari
#investinalbania
14 tetor 2020

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12