Diplomacia Ekonomike

Një ditë pandemisë do t'i vijë fundi dhe bizneset do t'i kthehen normalitetit. Në kuadër të përpjekjeve për të riintensifikuar promovimin e Shqipërisë si destinacion për investimet e huaja, Ambasadori Spasse dhe Sekretari I Ilir Qorri zhvilluan një takim në Agjencinë Hungareze të Promovimit të Eksporteve (HEPA), ku u takuan me Drejtorin e Përgjithshëm Kristóf Szabo dhe Drejtoren për Marrëdhëniet me Jashtë, Andrea Nestor. Identifikimi i bizneseve me potencial zgjerimi dhe vendosja e lidhjeve me subjekte shqiptare ishin në qendër të bisedës me partnerët hungarezë.
#diplomaciaekonomike
1 tetor 2020

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12