Diplomacia Ekonomike

Ishte kënaqësi takimi në ambientet tona me Z. Péter Krupánszky, bashkëthemelues dhe CCO i SOLIN Energy Zrt. Ne u përqëndruam në sektorin e energjisë në Shqipëri, trendet e zhvillimit të tij, mundësitë për investime në energji të rinovueshme, veçanërisht në termocentralet diellore. Ne mezi presim të vazhdojmë këtë bashkëpunim.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12