Diplomacia Ekonomike

Sot patëm një bisedë interesante me z. Nir Maor, CEO i YAEL Group, dhe z. László Erdős, Administrator i Përgjithshëm i TSTOURS. Biseda u përqendrua në fushën e turizmit në Shqipëri dhe mundësinë e investimeve aty. Është kënaqësi kur sheh se Shqipëria po tërheq përherë e më shumë vëmendje.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12