Diplomacia Ekonomike

Zv.Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë, z. Hantin Bonati, sëbashku me Drejtorin e Përgjithshëm të Agjencisë Kombëtare të Ujit, z. Alqi Bllako dhe Drejtoren e Programeve IPA, Znj. Ana Kekezi, ndodhen në Budapest për të marrë pjesë në punimet e Samitit të Ujit 2019.

Pas takimeve me kolegë të administratës hungareze, patëm kënaqësinë t'i presim në Ambasadë për një bisedë mbi marrëdhëniet ekonomike dypalëshe mes Shqipërisë dhe Hungarisë.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12