Diplomacia Ekonomike

Ambasadori Spasse dhe Drejtorja e Marketingut pranë AIDA, znj. Dilfirus Vrioni zhvilluan një takim me znj. Andrea Mátrai, Drejtore e Komunikimit pranë HIPA, Agjencia Hungareze e Zhvillimit të Investimeve. Në takim u fol për vendosjen e lidhjeve të ngushta mes institucioneve, me synim shkëmbimin e përvojave për thithjen e investitorëve të huaj në vendet përkatëse dhe hartimin e strategjive funksionale për fokusin e synuar të fushave të investimeve. Ambasadori Spasse vuri në dukje se investitorët hungarezë janë të mirëpritur në Shqipëri dhe se AIDA është e gatshme të japë kontributin e vet në këtë drejtim.

#diplomaciaekonomike

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12