Diplomacia Ekonomike

Ambasadori Spasse mori pjese ne ceremonine e inaugurimit te minifushes se 400 sportive, te ndertuar nga Fondacioni OVISPORT ne Distriktin 4 te Budapestit, si dhe u takua me Presidenten e Fondacionit, Dr. Andrea Molnar. Fondacioni OVISPORT ka ndertuar tashme 4 minifusha ne Shqiperi dhe se shpejti do te ndertoje edhe dy te tjera.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12