Diplomacia Ekonomike

Ishte kënaqësi takimi përsëri me z. Bence Vinko të EPAM, me të cilin diskutuam mbi klimën e biznesit në Shqipëri, Edicionin II të Innovation Nest for Western Balkans që do të zhvillohet më 24-25 tetor në Tiranë, si dhe për mundësitë e bashkëpunimit në sektorin e IT.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12