Diplomacia Ekonomike

Patëm kënaqësinë të presim në Ambasadë pjesëmarrësit shqiptarë në konferencën ITU Telecom World 2019, e cila po zhvillohet në Budapest (9-12 shtator) - znj. Dorina Çinari, zv. ministre e Infrastrukturës dhe Energjisë dhe përfaqësues të AKEP dhe Huaweit në Shqipëri. Biseduam mbi përvojën hungareze në tërheqjen e investimeve të huaja, si dhe mbi mundësitë e bashkëpunimit dypalësh.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12