Diplomacia Ekonomike

Në kuadër të diplomacisë ekonomike, Ambasadori Spasse dhe Sekretari I, Ilir Qorri, u takuan me CEO-n e Grupit Bonafarm, z. Attila Csanyi. Bonafarm është një nga kompanitë më të mëdha në Hungari që operon në sektorët e bujqësisë dhe të përpunimit të ushqimit. Disa prej prodhimeve të saj, si sallamra, pula dhe verëra, gjenden edhe në tregun shqiptar. Takimi synonte diskutimin e mundësive për zgjerimin e bashkëpunimit dhe vendosjen e partneriteteve.
27.06.2019

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12