Diplomacia Ekonomike

Ambasadori Spasse u takua me Drejtorin Administrativ të kompanisë Epam për Hungarinë, z. Bence Vinko, dhe diskutoi me të mbi përpjekjet që po bën vendi për tërheqjen e investitorëve të huaj. Ata biseduan mbi mënyrat e promovimit të vendit, duke marrë si shembull përvojën hungareze dhe atë të disa vendeve të tjera. Epam është kompania më e madhe e ofrimit dhe zhvillimit të software-ve në Evropën Qendrore dhe Lindore, e cila është themeluar në vitin 1993 dhe e ka selinë në SHBA. Aktualisht në Hungari ka 1600 punonjës dhe degë në Budapest, Szeged dhe Debrecen. Nga 2012 është e kuotuar në Bursën e Nju Jorkut.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12