Diplomacia Ekonomike

Ambasadori Spasse zhvilloi nje takim kortezie ne seline qendrore te Bankes OTP ku u takua me CEO-n e bankes, z. Csányi Sándor. Gjate takimit u diskutua mbi pervojen e deritanishme te deges se OTP ne Shqiperi dhe planet e saj per te ardhmen. Te dy ndane mendimin se prania e OTP ne Shqiperi mund te nxise investitore te tjere hungareze ta konsiderojne vendin si destinacion per zgjerimin e aktiviteteve te tyre.
13.06.2019

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12