Ceremonia e inaugurimit të bustit të Skënderbeut në Budapest shoqërohet edhe me një pritje të dhënë nga Bashkia e Budapestit

Ceremonia e inaugurimit të bustit të Skënderbeut në Budapest u shoqërua edhe me një pritje të dhënë nga Bashkia e Budapestit. Të pranishmit, miq të Ambasadës dhe të Bashkisë, i përshëndetën zëvendëskryetarja e Bashkisë së Budapestit, znj. Gy. Németh Erzsébet, dhe homologia e saj nga Tirana, znj. Anuela Ristani. Pritja u zhvillua në një prej ndërtesave monumentale të Budapestit – Banjat termale Szechenyi.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte: 8:30-17:00
E premte: 8:30-14:30

Shërbimi konsullor
E hënë - E premte: 10:00-12:00