Ceremonia e inaugurimit të bustit të Skënderbeut në Budapest

Artikull i revistës diplomatike hungareze "Diplomata" dedikuar vendosjes së bustit të Skënderbeut në Budapest.
Falenderime z. Istvan Fodros, kryeredaktor dhe botues i revistës "Diplomata" dhe znj. Anna Popper, gazetare, për dashamirsinë e tyre dhe mbështetjen ndër vite.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte: 8:30-17:00
E premte: 8:30-14:30

Shërbimi konsullor
E hënë - E premte: 10:00-12:00