Bashkëpunim Shqiperi Hungari

Ambassadori Spasse pati kënaqësinë të takojë një mik të mirë të Shqipërisë, Z. Zsolt Nemeth, Kryetar i Komisionit të Punëve të Jashtme në Asamblenë Kombëtare Hungareze. Eshte gjithmonë shumë e dobishme të diskutosh me një diplomat të tillë të klasit të parë marrëdhëniet dypalëshe, Presidencën e Shqipërisë në OSBE dhe integrimin në BE.
#bashkepinimishqiperihungari
18 tetor 2020

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12