Bashkëpunim Shqiperi Hungari

Ambasadori Spasse, bashke me Përfaqësuesen e OBSH në Hungari, Dr. Ledia Lazri, u takuan me Sekretaren e Shtetit për Shëndetsinë, Dr. Ildiko Horvath. Bashkëbiseduesit shkëmbyen përvojat e Shqipërisë dhe Hungarisë në përballjen me pandeminë e Covid-19, si dhe diskutuan mbi mundësitë e bashkëpunimit me qëllim parandalimin e përhapjes së virusit dhe zbutjen e efekteve të pandemisë në ekonomitë e të dy vendeve.
#bashkepinimishqiperihungari
30 shtator 2020

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12